Een ogenblik geduld a.u.b.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed semper sem, sit amet volutpat nunc. Nunc pellentesque diam eget ex congue, vel egestas massa mattis.

Introductie

Welkom op de website van het onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang (WJK). Het doel van dit programma is partijen in de sector Zorg en WJK te voorzien van eenduidige en betrouwbare informatie over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en deze informatie te duiden. De partijen kunnen daarmee (zelf) oplossingsstrategieën ontwikkelen voor de aanpak van knelpunten die zich (kunnen) voordoen op de arbeidsmarkt.

Per augustus 2018 levert het CBS de arbeidsmarktdata voor dit programma. Deze data wordt ontsloten via AZW StatLine.

De ‘oude’ AZW data worden ook nog beschikbaar gesteld via deze website tot december 2019. Onderstaand zijn twee ingangen opgenomen. De ingang ‘Data tot en met 2017’ leidt naar alle verzamelde gegevens tot en met 2017 inclusief tijdreeksen. De ingang ‘AZW StatLine’ leidt naar alle verzamelde gegevens door het CBS met als startjaar 2010.

Data 2010-2017

Klik hier voor de databank van het AZW programma met historische tijdreeksen. Tabellen en grafieken kunnen zelf samengesteld worden.

Data 2010-2017
Statline AZW

Klik hier voor de actuele databank van het AZW. Tabellen en grafieken kunnen zelf samengesteld worden.

Statline AZW