Een ogenblik geduld a.u.b.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed semper sem, sit amet volutpat nunc. Nunc pellentesque diam eget ex congue, vel egestas massa mattis.

AZW Actueel 1

door Martien Wierenga

Dit jaar is het onderzoeksprogramma AZW begonnen met het uitbrengen van factsheets die gedurende het jaar inzicht geven in relevante ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van zorg en welzijn. Terwijl u voorheen moest wachten tot de integrerende rapportages aan het einde van het jaar, wordt tussentijds beschikbaar gekomen informatie nu gedurende het jaar al openbaar gemaakt. Deze nieuwe publicaties hebben de naam ‘AZW Actueel’ meegekregen. In 2016 zullen drie edities daarvan verschijnen.

In de eerste editie vindt u informatie over de werkgelegenheid tot en met het eerste kwartaal 2016 en over de herkomst en bestemming van werknemers die van baan wisselden. Tevens geven we een overzicht van de onderzoekspublicaties die in het eerste half jaar over de arbeidsmarkt zorg en welzijn zijn verschenen, waarbij de echte eye-openers apart zijn benoemd.

U kunt de eerste editie van AZW Actueel hier vinden: http://www.azwinfo.nl/documents