Een ogenblik geduld a.u.b.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed semper sem, sit amet volutpat nunc. Nunc pellentesque diam eget ex congue, vel egestas massa mattis.

Impressie bijeenkomst opleiden en ontwikkelen in Zorg en Welzijn – 24 juni 2019

door AZW
Opleiden en ontwikkelen is een actueel thema binnen de sectoren Zorg en WJK (Welzijn, Jeugd en Kinderopvang). Ook door de huidige knelpunten op de arbeidsmarkt. Op 24 juni 2019 vond een bijeenkomst hierover plaats.

Deelnemers wisselden kennis uit, deelden goede voorbeelden en benoemden waar kansen en knelpunten liggen. De verschillende branches in de Zorg en WJK ondernemen aanvullende activiteiten op het gebied van opleiden en ontwikkelen. Dat doen ze enerzijds om de instroom te vergroten en anderzijds om medewerkers te behouden door hun ontwikkeling en perspectief te bieden. Deze bijeenkomst van AZW bood deelnemers de mogelijkheid op dit thema verbinding te leggen en kennis en ideeën uit te wisselen ter inspiratie. Bij de bijeenkomst waren vertegenwoordigers van sociale partners aanwezig, cao-onderhandelaars, bestuurders van arbeidsmarktfondsen en beleidsmedewerkers in het medisch en sociaal domein. In de presentatie staan links naar recente initiatieven en goede voorbeelden.