Een ogenblik geduld a.u.b.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed semper sem, sit amet volutpat nunc. Nunc pellentesque diam eget ex congue, vel egestas massa mattis.

Resultaten van de Werkgeversenquete 2016 en werkgelegenheidsinformatie over Q2 2

door Martien Wierenga

De resultaten van de meest recente Werkgeversenquete zijn er. Ook de onderzoeksbestanden zijn beschikbaar. Daarnaast is weer nieuwe data verschenen, over de werkgelegenheid in de sector van het tweede kwartaal van 2016.

Ieder jaar wordt binnen het onderzoeksprogramma een onderzoek gedaan onder werkgevers in de sector Zorg en WJK over het HR-beleid dat zij voeren. In de periode juni-juli 2016 is een telefonische enquête afgenomen onder 1.145 werkgevers. Het eindrapport en de bestanden van deze nieuwe werkgeversenquête staan sinds vandaag online. U kunt het rapport vinden onder http://www.azwinfo.nl/documents/Basispublicaties en zowel het databestand als de vragenlijst onder http://www.azwinfo.nl/documents/Bestanden-WGE.

Inmiddels is er ook data binnengekomen en verwerkt over de werkgelegenheid in werknemers en fte in het tweede kwartaal van 2016. Ook de mobiliteitsgegevens die het onderzoeksprogramma per kwartaal publiceert zijn geüpdate naar het tweede kwartaal van 2016. U kunt deze data vinden via de homepage en in de databank.