Een ogenblik geduld a.u.b.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed semper sem, sit amet volutpat nunc. Nunc pellentesque diam eget ex congue, vel egestas massa mattis.

Update van alle data in 2016 is klaar en er zijn twee nieuwe publicaties

door Martien Wierenga

Voor het einde van het jaar is er veel nieuwe data op de website geplaatst. Momenteel staan de meest recente landelijke als regionale cijfers online. Verder zijn in december een nieuwe AZW Actueel en het Regionaal tabellenboek 2016 verschenen.

Voor het einde van het jaar is er veel nieuwe data op de website www.azwinfo.nl geplaatst. Momenteel staan de meest recente landelijke als regionale cijfers online.

Daarnaast is ook de laatste AZW actueel geplaatst http://azwinfo.nl/documents/Basispublicaties. Hierin is onder andere aandacht besteed aan personele achtergrondkenmerken en ziekteverzuim.

Ook het regionaal tabellenboek 2016 is nu beschikbaar http://azwinfo.nl/documents/Regionale-publicaties. Het tabellenboek heeft tot doel een snelle inkijk te geven in de regionale situatie en inzicht te geven in de regionale diversiteit. Deze versie is excl. scenariotabellen. De versie incl. scenariotabellen volgt in 2017.