We laten niet alleen onderzoek uitvoeren, maar willen ook de ontwikkelde kennis actief delen en de dialoog voeren om de arbeidsmarkt in de Zorg en WJK beter te maken. Op deze pagina lees je over aankomende activiteiten en georganiseerde evenementen.

4 februari 2020: AZW kick-off 2020

Op 4 februari 2020 wordt vanuit het AZW programma een bijeenkomst georganiseerd waarin de (dan) drie gepubliceerde onderzoeken worden besproken en waarover discussie zal worden georganiseerd. Ook komt actueel regionaal onderzoek naar voren, onderzoek vanuit de fondsen en VWS en (indien mogelijk) een kijkje in de keuken bij het ontwikkelen van het nieuwe prognosemodel voor zorg & welzijn. Bekijk het programma en meld je aan.

Opleiden & Ontwikkelen

Op 24 juni 2019 organiseerde AZW een bijeenkomst over opleiden en ontwikkelen. Voorbeelden van hoe verschillende branches enerzijds de instroom vergroten en anderzijds medewerkers behouden door ontwikkeling en perspectief te bieden vind je terug in de presentaties op de website. Bij de bijeenkomst waren cao-onderhandelaars, bestuurders van arbeidsmarktfondsen en beleidsmedewerkers uit het medisch en sociaal domein aanwezig. Lees hier meer.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, scroll daarvoor naar beneden.