Clubhuisbijeenkomst: De staat van zorg en welzijn 2023

Clubhuisbijeenkomst: De staat van zorg en welzijn 2023

Voeg toe aan mijn agenda
31 okt

De Witte Vosch, Oudegracht 46
Utrecht
13:30 - 17:30

Aanmelden

Hoe ontwikkelt de arbeidsmarkt van zorg en welzijn zich in 2023? Welke veranderingen zijn er ten opzichte van vorig jaar? Wat kunnen we verwachten? Welke informatie is belangrijk om mee te nemen in nieuwe beleids- en activiteitenplannen voor de komende jaren? Het is de hoogste tijd om het hier over te hebben tijdens de AZW Clubhuisbijeenkomst ‘De staat van zorg en welzijn 2023’ op 31 oktober in De Witte Vosch in Utrecht.

Op dinsdagmiddag 31 oktober organiseren we van ca. 13.30 -17.30 een inspirerende kennisbijeenkomst voor beleidsmakers, bestuurders en onderzoekers binnen zorg en welzijn. Tijdens de interactieve bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van zorg en welzijn. En dat doen we voor, door en met elkaar.

Meld je aan

Programma

Peter Hein van Mulligen, hoofdeconoom van het CBS, neemt ons mee in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van zorg en welzijn en vertelt hoe we deze in perspectief kunnen plaatsen met andere sectoren. Hij doet dit met data en informatie uit het datawarehouse van het AZW programma: AZW Statline. Vervolgens zoomen we in op de branche-analyses van alle zorg- en welzijnbranches van AZW. Het AZW-team ontwikkelt momenteel voor elke branche apart een analyse van de arbeidsmarkt en wat daarin extra opvalt. Uiteraard bespreken we die middag ook de actualiteiten rondom het AZW-programma en de onderzoeken en analyses die in uitvoering zijn.

Meer informatie

De bijeenkomst is interactief. Er is dus volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan. Mis het niet! Aanmelden is kosteloos. Bij aanmelding gaan we er wel vanuit dat je komt. Ben je onverhoopt toch verhinderd? Laat het dan tijdig weten.

Datum: 31 oktober 2023
Plaats: Oudegracht 46, Utrecht
Tijd: 13.30 – 17.30 uur

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Elke maand de laatste ontwikkelingen rondom het gebruik van data in arbeidsmarkt zorg & welzijn, gewoon in je inbox.