On-demand webinars ‘Aan de slag met het prognosemodel arbeidsmarkt zorg en welzijn’

On-demand webinars ‘Aan de slag met het prognosemodel arbeidsmarkt zorg en welzijn’

17 maart 2021 • Nieuws

Heb je deelgenomen aan de webinars uit de serie: ‘Aan de slag met het prognosemodel arbeidsmarkt zorg en welzijn’ en wil je deze terugkijken? Of heb je deze webinars gemist en wil je ze bekijken op een moment dat het je uitkomt? Op deze pagina vind je de replays van de webinars uit deze serie.

Het prognosemodel zorg en welzijn is ontwikkeld om landelijke en regionale partijen meer inzicht te geven in verwachte tekorten aan personeel in de sector. In het eerste webinar van deze serie legt Jeroen de Kort, directeur bij ABF Research, uit wat het prognosemodel is, wat je ermee kunt doen en hoe het werkt.

Bekijk hier het eerste webinar terug

In het tweede webinar uit deze serie bieden Jeroen de Kort en René Hulle van ABF Research je een kijkje onder de motorkap van het Prognosemodel Zorg en Welzijn.

Bekijk hier het tweede webinar terug

In het derde webinar uit de serie legt onderzoeker René van Hulle uit hoe de scenario-editor werkt. In het webinar krijg je de gebruikersinstructie die je nodig hebt om een gebruikersaccount aan te vragen. Daarmee krijg je toegang tot de online tool.

Bekijk hier het derde webinar terug

In het vierde webinar beantwoorden onderzoekers Jeroen de Kort en René van Hulle alle vragen van dataspecialisten over het prognosemodel en de scenario-editor. Ook zijn er deelnemers aan het woord over hun ervaringen met het prognosemodel en de editor.

Bekijk hier het vierde webinar terug

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Elke maand de laatste ontwikkelingen rondom het gebruik van data in arbeidsmarkt zorg & welzijn, gewoon in je inbox.