Sfeerimpressie AZW-Clubhuisbijeenkomsten Arbeidsmarktprognose Zorg en Welzijn 2032

Sfeerimpressie AZW-Clubhuisbijeenkomsten Arbeidsmarktprognose Zorg en Welzijn 2032

22 mei 2023 • Nieuws

Op 17 april organiseerde AZW samen met ABF Research twee inspirerende Clubhuisbijeenkomsten over de nieuwste Arbeidsmarktprognose Zorg en Welzijn 2032. Tijdens de interactieve sessies gingen deelnemers zelf aan de slag met het Prognosemodel en bespraken we het effect van nieuw beleid op het personeelstekort. Het was een geslaagde en leerzame middag! Heb je het gemist? Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie van de bijeenkomsten.

→ Accepteer marketing cookies om deze video te bekijken.

Tijdens de eerste sessie voor arbeidsmarktonderzoekers deelde René van Hulle de uitkomsten van de nieuwste arbeidsmarktprognoses en nam Dana Linckens ons mee in de totstandkoming ervan. Daarna gingen we in de bijeenkomst voor beleidsmakers met elkaar in gesprek over de arbeidsmarktprognoses en wat dit nu eigenlijk betekent voor de sector zorg en welzijn.

Meer weten? Bekijk de nieuwste arbeidsmarktprognoses 2022-2032

De arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn zijn complex. Daarom voorziet het AZW-Clubhuis arbeidsmarktonderzoekers, beleidsadviseurs en beslissers van hapklare kennis door het delen goede analyses en prognoses.

Ben jij benieuwd naar de vraag naar personeel en andere ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in de sector zorg en welzijn? AZW heeft de uitkomsten uit het prognosemodel 2022-2032 voor iedere branche vertaald naar een overzichtelijke factsheet.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Elke maand de laatste ontwikkelingen rondom het gebruik van data in arbeidsmarkt zorg & welzijn, gewoon in je inbox.