Het AZW-team

Vanaf 1 januari 2024 dragen huidige programmamanagers Ivo Zuidervaart en Johan Siegert een deel van hun taken over aan Joris de Rooij en Martine Pauli. Daarnaast stellen we graag twee andere AZW-teamleden aan je voor! Wie zijn ze en waar kijken zij het komende jaar naar uit?

Joris de Rooij – Programmamanager

Hoi, ik ben Joris de Rooij. Al twee decenia ben ik actief als onderzoeker arbeidsmarkt en personeelsbeleid, en sinds 2013 ben ik betrokken bij het AZW-programma. Ik zie uit naar weer een nieuw jaar waarin ik een coördinerende rol ga vervullen in het AZW-programma. Ik heb veel zin in de Clubhuisbijeenkomsten waar ik vele van jullie (weer) hoop te zien. Tot snel!

Martine Pauli – Programmamanager

Hoi, ik ben Martine Pauli. Sinds 2022 ben ik als communicatieadviseur betrokken bij het AZW-programma en vanaf januari neem ik de rol van programmamanager op me. Ik kijk ernaar uit om professionals te ondersteunen door betrouwbare en onafhankelijke informatie te delen, concrete kennis te bieden en de dialoog te stimuleren over de toekomst van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Graag ontmoet ik jullie tijdens de Clubhuisbijeenkomsten.

Sewdath Ritoe – Onderzoeker

Hoi, ik ben Sewdath Ritoe. Ik ben al bijna 20 jaar werkzaam in de onderzoekswereld en sinds kort maak ik deel uit van het AZW-team. Het is fantastisch om de rijke hoeveelheid waardevolle arbeidsmarktdata te zien waarover we bij AZW beschikken. Het komende jaar zal ik me bij AZW bezighouden met het bijdragen aan de analyses die we beschikbaar stellen voor het werkveld en het verspreiden van kennis. Hier heb ik enorm veel zin in.

Amy Raateland – Onderzoeker

Hoi, mijn naam is Amy Raateland en ik ben als junior onderzoeker verbonden aan het AZW-programma. Ik kijk uit naar de mooie publicaties die we gaan maken volgend jaar en de clubhuisbijeenkomsten waar we kennis met elkaar kunnen delen.

 

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Elke maand de laatste ontwikkelingen rondom het gebruik van data in arbeidsmarkt zorg & welzijn, gewoon in je inbox.