Werksessie: Aan de slag met het Prognosemodel

Werksessie: Aan de slag met het Prognosemodel

Voeg toe aan mijn agenda
22 apr

Social Impact Factory
Utrecht
13:00 - 17:00

Aanmelden

Het tekort op de arbeidsmarkt van zorg en welzijn loopt de komende tien jaar nóg verder op. Dat blijkt uit de nieuwste prognoses uit het Prognosemodel Zorg en Welzijn tot en met 2033. Het prognosemodel geeft per branche, per regio en op het totaal voor de hele sector inzicht in de verwachte tekorten (en overschotten) voor beroepen in zorg en welzijn. Met behulp van de scenario-editor in het prognosemodel kun je ook  zelf toekomstscenario’s opstellen en doorrekenen om de impact van beleidskeuzes zichtbaar te maken. Wil jij weten hoe deze tooling werkt, hoe je een eigen scenario samenstelt en waar je rekening mee moet houden? Kom dan 22 april naar de werksessie over de scenario-editor van het prognosemodel. De bijeenkomst vindt plaats in de Social Impact Factory in Utrecht.

Op maandagmiddag 22 april organiseert het AZW-programma samen met ABF Research van 13.00 tot 17.00 uur een werksessie voor arbeidsmarktonderzoekers binnen de sector zorg en welzijn. Tijdens deze interactieve sessie ga jij zelf aan de slag met het samenstellen van jouw scenario in het prognosemodel en kun je zien welk effect dit heeft op het personeelstekort.

Je kunt bij je inschrijving aangeven welke vragen je graag behandeld zou zien tijdens de werksessie. De organisatie probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden.

Aanmelden

Meer informatie

De bijeenkomst is kosteloos en interactief. We gaan er vanuit dat je zelf een laptop meeneemt om te kunnen werken in de scenario-editor. Voor stroom en wifi wordt gezorgd. Er is volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en aansluitend is een gezellige borrel. Er zijn maximaal 30 plaatsen voor deze bijeenkomst, dus twijfel niet langer en schrijf je in!

Datum: 22 april 2024
Plaats: Social Impact Factory Utrecht (Kromme Nieuwegracht 3)
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws?

Elke maand de laatste ontwikkelingen rondom het gebruik van data in arbeidsmarkt zorg & welzijn, gewoon in je inbox.