Een ogenblik geduld a.u.b.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In sed semper sem, sit amet volutpat nunc. Nunc pellentesque diam eget ex congue, vel egestas massa mattis.

Rapportages WNE 2017 en WGE 2017 staan online

door Esther Noordzij

De rapportages van de werknemersenquête 2017 en de werkgeversenquête 2017 staan online.

In de zomer van 2017 is er een digitale enquête afgenomen onder werknemers in de Zorg en WJK. In de rapportage (tabellenboek) van deze werknemersenquête 2017 komen de volgende onderwerpen aan de orde: kenmerken van de huidige werksituatie en werkkring, kenmerken van de vorige werksituatie, werkbeleving en personeelsbeleid, kennis & vaardigheden, opleiding en ontwikkeling, mobiliteit en inzetbaarheid.
De rapportage vindt u hier: https://www.azwinfo.nl/documents.

In dezelfde periode in 2017 is er een telefonische enquête afgenomen onder 1.143 werkgevers in de Zorg en WJK. De enquêteresultaten geven een beeld van hoe werkgevers aankijken tegen actuele thema’s op het gebied van personeelsbeleid. In de rapportage (tabellenboek) komen de volgende onderwerpen aan de orde: de vraag naar personeel, knelpunten in het personeelsbeleid, werkdruk, werk-privé en mantelzorg, agressie en geweld, technologische ontwikkelingen, scholing en strategische personeelsplanning.
De rapportage vindt u hier: https://www.azwinfo.nl/documents.